Loungesets met Design

Ontspan en geniet, languit in je lounge!

Designloungezetels

Ontspan en geniet, languit in je lounge!

Iedereen houdt wel van lekker relaxen in het zonnetje. Op een vrije dag ontspannen in je loungeset, aperitieven met vrienden of familie, of na je diner je eten laten rusten en nog wat napraten? Het wordt allemaal nóg aangenamer in een loungeset die jouw terras omtovert in een tempel van rust en ontspanning. Zeker wanneer die loungeset in één en dezelfde lijn ligt met jouw interieur.

Design loungesets in alle stijlen

In onze lounge collectie vind je talloze mogelijkheden om te combineren. Zoek je enkele comfortabele, losse zetels met een loungebank? Of eerder een elegante, modulaire loungeset waarin je lekker kan ontspannen? Ontdek de verschillende combinatie-mogelijkheden in verschillende stijlen en afmetingen.

Doordat we samenwerken met de grootste, toonaangevende designmerken uit de tuinmeubelwereld hebben we altijd de nieuwste trends in huis. Tegelijkertijd kan je ook voor de bekende, tijdloze loungesets – de klassiekers – bij Decomundo terecht.

Teak

Zo hebben we loungesets met teakhout in de collectie. Het teak geeft een heerlijk landelijk gevoel aan je terras. Teakhout zal zonder behandeling op natuurlijke wijze vergrijzen of, mits behandeling, zijn mooie bruine kleur behouden. Door de duurzaamheid van teak ben je verzekerd van jarenlang tuinmeubelplezier! Teak kan je ook combineren met een frame van staal of aluminium.

Aluminium en staal

Daarnaast zijn loungesets met een frames van staal of aluminium ook erg in trek. De frames worden gepoederlakt en zijn dus erg duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Loungesets met een aluminium frame zijn lichter van gewicht waardoor je ze makkelijk kan hanteren. Loungesets met een frame van staal daarentegen zijn zwaarder en geven een extra stevig gevoel. Voor de afwerking van je frame kan je vaak kiezen uit teak, keramiek, Dekton, HPL, of rope. Door deze combinaties schep je een strakkere, moderne sfeer op je tuin of terras.

Prijs

Ons assortiment outdoor loungesets is zeer uitgebreid, de mogelijkheden oneindig.

Een loungesetting voor +/- 5 personen start vanaf € 6.000 incl. BTW, inclusief kussens.

Inspiratie uit onze collecties

Royal Botania – België

Manutti – België