Tuinmeubelen met Design?

Tuinmeubelen met Design

Zet niet alleen de bloemetjes buiten, ook je design tuinmeubelen!

Van zodra de eerste lentezon zich laat voelen, dromen we spontaan weg naar heerlijke zonovergoten zomerdagen. En waar kan je nu beter genieten als in je eigen tuin of terras met comfortabele design tuinmeubelen?

Inderdaad, iedereen houdt van extra comfort en sfeer in zijn favoriete buitenruimte en daar zijn tuinmeubelen ideaal voor! Een gemakkelijke, cosy loungezetel, mooi aangekleed om lekker in te relaxen… Een bijpassende tuintafel met stoelen om lekker en gezellig te tafelen met vrienden of familie… en verderop nog enkele matchende ligbedden om optimaal te genieten van de zon!

Klaar om zelf ook te genieten van je eigen nieuwe tuinmeubelen? Kom alvast in zomerstemming op onze website of in onze toonzaal te Heist-op-den-Berg. Laat je verleiden door onze design tuinmeubelen van prominente designmerken zoals Royal Botania, Manutti, Borek, Fast, Kristalia enz.

Heb je toch nog enkele vragen? Of wens je liever ons deskundig advies bij het maken van de juiste keuze? Maak dan een vrijblijvende afspraak, we delen graag onze passie met jou!

Design Tuinmeubelen als verlengstuk van je interieur

Vind jij het ook zo belangrijk dat jouw tuinmeubelen dezelfde “look en feel” uitstralen en de stijl van je interieur overnemen? Bij Decomundo vinden we dat een absolute must.

Op basis van dit grondbeginsel stellen we namelijk onze collectie van tuinmeubelen samen. Enerzijds, de juiste tuinstoelen bij je tuintafel, anderzijds, een knappe en comfortabele loungezetel en eventueel verderop nog enkele bijpassende ligbedden.

Voeg daarbij nog parasols toe voor de nodige schaduw, een BBQ voor een heerlijk diner en decoratie om het geheel af te werken. Je tuinmeubelen en toebehoren in dezelfde stijl, matchende kleuren, de juiste afmetingen en afgewerkt met een wederkerend kleuraccent, dát is Outdoor Living op z’n best!

Wil je weten hoe we jouw design tuinmeubelen kunnen matchen met je interieur? Laat je inspireren in onze showroom te Heist-op-den-Berg!