Tuinstoelen met Design

Neem een tuinstoel en schuif gezellig bij aan tafel!

Design tuinstoelen

Neem een tuinstoel en schuif gezellig bij aan tafel!

Zoek je naar een passende tuinstoel bij je tuintafel? Bij Decomundo vind je een ruim assortiment design tuinstoelen in verschillende stijlen. Of je nu een landelijke teaktafel of een strakke, moderne tafel in aluminium of staal hebt, wij hebben voor elke tuintafel een geschikte tuinstoel. Onze stoelen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende materialen, modellen en kleuren.

Design tuinstoelen in alle stijlen

In onze collectie tuinstoelen vind je voor ieder wat wils. Een robuuste stoel in teak? Of toch eerder een lichte, stapelbare stoel met een aluminium frame? Je vindt ze allemaal terug in onze collectie. Doordat we samenwerken met de grootste, toonaangevende designmerken uit de tuinmeubelwereld hebben we altijd de nieuwste trends in huis. Tegelijkertijd kan je ook voor de bekende, tijdloze tuinstoelen – de klassiekers – bij Decomundo terecht.

Teak tuinstoelen

Zo hebben we tuinstoelen met teakhout in de collectie. Het teak geeft een heerlijk landelijk gevoel aan je terras. Teakhout zal zonder behandeling op natuurlijke wijze vergrijzen of, mits behandeling, zijn mooie bruine kleur behouden. Door de duurzaamheid van teak ben je verzekerd van jarenlang tuinmeubelplezier! Teak wordt vaak gecombineerd met batyline of textilene, of wordt gebruikt als afwerking (bv. amrleuning).

Tuinstoelen in aluminium of staal?

Daarnaast zijn tuinstoelen met een frame in staal of aluminium ook erg populair. De frames worden gepoederlakt en zijn dus erg duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Tuinstoelen met een aluminium frame zijn vaak stapelbaar en zeer licht van gewicht waardoor ze dus makkelijk hanteerbaar zijn. Stoelen met een frame in staal daarentegen zijn zwaar en geven een extra stevig gevoel. Deze frames worden dan gecombineerd met teak, batyline, textileen of rope. Door deze combinaties schep je een strakkere, moderne sfeer op je tuin of terras.

Prijs

Ons assortiment tuinstoelen is zeer uiteenlopend.

De prijzen variëren tussen € 400 en € 1.350 incl. BTW per stuk, inclusief eventuele zitkussens.

Inspiratie uit onze collecties

Fast – Italië

Royal Botania – België

Manutti – België

Knoll – Italië

Kristalia – Italië