Tuintafels met Design

Heerlijk tafelen in eigen tuin.

Design Tuintafels

Zon, vrienden, familie, drankjes en hapjes. Heerlijk tafelen in je eigen tuin!

Wat een zalig gevoel! Samen met vrienden of familie genieten van de zon, een hapje of een drankje aan tafel, buiten in de tuin of op het terras. En dat liefst aan een tuintafel die perfect past bij je tuinstoelen.

Design tuintafels in alle stijlen

In onze collectie tuintafels vind je voor ieder wat wils. Of je nu een ronde, vierkante of een rechthoekige tuintafel zoekt, we hebben talloze mogelijkheden in verschillende stijlen en afmetingen. Doordat we samenwerken met de grootste, toonaangevende designmerken uit de tuinmeubelwereld hebben we altijd de nieuwste trends in huis. Tegelijkertijd kan je ook voor de bekende, tijdloze tuintafels – de klassiekers – bij Decomundo terecht.

Teak

Zo hebben we tuintafels met teakhout in de collectie. Het teak geeft een heerlijk landelijk gevoel aan je terras. Teakhout zal zonder behandeling op natuurlijke wijze vergrijzen of, mits behandeling, zijn mooie bruine kleur behouden. Door de duurzaamheid van teak ben je verzekerd van jarenlang tuinmeubelplezier! Teak kan je ook combineren met een frame van staal of aluminium.

Aluminium en staal

Daarnaast zijn tuintafels met een frame van staal of aluminium ook erg in trek. De frames worden gepoederlakt en zijn dus erg duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Tuintafels met een aluminium frame zijn lichter van gewicht waardoor je ze makkelijk kan verplaatsen. Tuintafels met een frame van staal daarentegen zijn zwaar en geven een extra stevig gevoel. Deze frames worden dan gecombineerd met een tafelblad van teak, getemperd glas, keramiek, Dekton, HPL, enzovoort. Door deze combinaties schep je een strakkere, moderne sfeer op je tuin of terras.

Prijs

Ons assortiment tuintafels is zeer uiteenlopend.

De prijzen variëren tussen € 2.000 en € 12.000 incl. BTW per stuk.

Inspiratie uit onze collecties

Royal Botania – België

Manutti – België

Knoll – Italië