Horizontale Lamellen

Flirten met licht

Horizontale lamellen

Horizontale houten lamellen

Horizontale jaloezieën in hout bestaan uit lamellen van een tropische houtsoort in combinatie met een stalen bovenbak. Deze wordt mooi bekleed met een kooflijst in dezelfde kleur als je lamellen zodat er geen contrast is tussen de verschillende materialen. Als variant bestaat er ook een mechanisme dat voornamelijk bestaat uit hout. (klassieke houten jaloezie)

Houten horizontale jaloezieën zijn een populaire vorm van raamdecoratie en binnenzonwering. De charme van het hout weet velen te bekoren. Bovendien bestaan er uitgebreide collecties in uiteenlopende kleuren en structuren. Hierdoor wordt hout niet alleen in klassieke interieurs gebruikt. In ons assortiment vind je namelijk ook zeer moderne lamellen die passen in een trendy interieur.

Horizontale aluminium lamellen

Horizontale jaloezieën in aluminium bestaan uit lamellen van aluminium met een stalen bovenbak, aangepast aan de kleur van de lamellen. Deze duurzame materialen verzekeren een product met een lange levensduur.

Tijdloos en modern zijn woorden die je niet zomaar bij elkaar kan gebruiken. Toch passen ze perfect bij de omschrijving van horizontale jaloezieën in aluminium. De horizontale lijnen zorgen voor een strakheid die nagenoeg elk interieur aanspreekt. Door het kantelen van de lamellen speel je met de lichtinval en/of inkijk van buitenaf.

Producteigenschappen

Horizontale lamellen zijn geschikt als raamdecoratie voor: Kantoor, bureel, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer.

Prijs

Voor raamdecoratie werken we op projectbasis.
Raamdecoratie-projecten starten vanaf € 7.000 incl. BTW, OF als onderdeel van een totaalproject met bv: interieur- of outdoormeubilair, schilder- en/of behangwerken enz.

Voor uitgebreid advies, een gedetailleerde uitwerking of een bestelling, werken we voor raamdecoratie uitsluitend op afspraak.

Inspiratie uit onze collecties

Horizontale Houten Lamellen

Horizontale Aluminium Lamellen