Het plaatje Huis-Tuin moet kloppen

Specialist in Outdoor Living met intiem karakter

Het plaatje Huis-Tuin moet kloppen

Specialist in Outdoor Living met intiem karakter

Wat is het toch heerlijk om na een stresserende werkdag of op een zalige zomerdag te genieten van je tuin en terras! Niet? Genieten van outdoor living wordt eens zo leuk als je zonder zorgen kan thuiskomen en kan neerploffen in je comfortabele loungeset die perfect aansluit bij je huis en interieur.
Laat dat nu net de bestaansreden van Decomundo Outdoor Living zijn. We zoeken tot in de puntjes de juiste combinaties uit voor jou, we letten op elk detail, zodat jouw outdoor living perfect wordt!

Outdoor Totaalsfeer

Vind jij het ook zo belangrijk dat jouw tuin of terras één en dezelfde sfeer uitademt?
Bij Decomundo vinden we dat een absolute must.

Op basis van dit grondbeginsel stellen we dan ook onze outdoor living collectie samen. De juiste tuinstoelen bij je tuintafel, knap gecombineerd bij je comfortabele loungezetel en verderop nog enkele bijpassende ligbedden. Voeg daarbij nog parasol toe voor de nodige schaduw, een BBQ voor een heerlijk diner en decoratie om het geheel af te werken. Dit allemaal in dezelfde stijl, matchende kleuren, de juiste afmetingen en afgewerkt met een wederkerend kleuraccent.

Dát is Outdoor Living op z’n best!

Gesmaakt maatwerk

Bij het streven naar perfectie in outdoor living is maatwerk haast niet weg te denken. De nekkussens van je ligbedden en de zitkussens van je tuinstoelen in dezelfde stof als je decoratiekussen van je outdoor loungeset of het doek van je parasol? Dat maakt het plaatje echt af! En bovenal is dat voor Decomundo geen enkel probleem, integendeel zelfs, wij houden daar van!

Ondertussen een klassieker in ons aanbod: tuintafels op maat.
Ben je op zoek naar het pronkstuk van je terras voor de gezelligste tafelmomenten? Vorm je eigen outdoor tafel! Kies zelf het design, materiaal, kleur en afwerking van je frame en tafelblad, en wij doen de rest!

In 2017 hebben we dit concept verder doorgetrokken naar de outdoor loungesets. Hierbij kies je weer zelf het design, materiaal, kleur en afwerking van je frame alsook de kleur, comfort en afwerking van je outdoor kussens. Samen met meubelontwerpster Axelle Vertommen maken we een voorontwerp alvorens we de loungeset in productie zetten.

Designmerken Outdoor Living

Ondertussen hebben we enkele van de grootste designmerken uit de “outdoor living”-wereld kunnen strikken. In samenwerking met die knappe designmerken presenteren we voor jullie een totaalsfeer in onze showroom. Aan kwaliteitsvolle outdoor tuinmeubelen met een modern, hedendaags karakter dus geen gebrek. Kom langs in onze toonzaal en laat je inspireren.