Over Decomundo

Zaakvoerder Kevin: “Onze passie? Dat is jouw wooncomfort verfijnen met luxueuze totaalinrichtingen voor binnen en buiten!”

Missie, visie en waarden

Missie

“De missie van Decomundo vertel ik graag aan de hand van ‘the Golden Circle’ volgens Simon Sinek. Dat is starten bij de ‘waarom?’, dan komt de ‘hoe?’ en dan pas de ‘wat?‘.”

Waarom we doen wat we doen? Wel, het is onze missie om jouw wooncomfort te verfijnen. Élke beslissing die wij bij Decomundo nemen zal starten vanuit deze krachtige missie.”

Hoe we dat doen? Door het scheppen van prachtige totaalsferen die doorlopen van binnen naar buiten en andersom, volledig op maat van jouw wensen. Tijdens dit hele proces begeleidt het Decomundo-team je stap voor stap en maken we het proces zo comfortabel mogelijk voor jou.”

Wat we doen? We zijn specialist in High-end Designmeubelen
voor Binnen en Buiten. Dit wil zeggen dat we werken met prestigieuze designmerken die prachtige tafels, stoelen, loungesets, relaxen enzovoor produceren op de hoogste afwerkingsgraad en dat zowel voor huis als tuin. Het assortiment werken we af met parasols, spanzeilen, buitenkeukens , heaters, decoratiekussens en allerhande accessoires. De rode draad door het geheel is totaalsferen, veel mogelijkheden en kwalitatieve designmerken.”

Visie

“Daarnaast is het onze visie om een belangrijke referentie te worden in de high-end markt van Vlaanderen, die bekend staat voor de creatie van totaalsferen op een makkelijke en klantvriendelijke manier.”

Waarden

“Bij het realiseren van onze missie en visie dragen we volgende waarden hoog in het vaandel:

  1. Consistentie – doen wat we beloven
  2. Gedrevenheid – de volle 100% ervoor gaan
  3. Vooruitstrevendheid – mee zijn met de tijd
  4. Duurzaamheid – kiezen voor kwaliteit
  5. Creativiteit – een knappe oplossing voor elk vraagstuk
  6. Flexibiliteit – aanpassen aan jouw noden waar mogelijk”

Kevin Van den Broeck

Over Kevin

De passie voor interieur en outdoor living zat er bij zaakvoerder Kevin al van kinds af aan in. Opgegroeid tussen de tapijten en gordijnen in de interieurwinkel van z’n familie kreeg hij de voeling voor interieur al met de paplepel in. Toen hij later als jonge tiener mee ging helpen op tuinmeubelshows met het voormalige ‘Royal Arrow’ was ook de passie voor tuinmeubelen geboren en zo werd de toon gezet.

Na z’n studies als Handelsingenieur in Leuven ging hij met vader Bert in 2013 naar Vietnam en startte ze met de import van tuinmeubelen in wicker. Toen al met het idee om een totaalsferen te scheppen. De zaak groeide goed, mede dankzij enkele Europese merken en nieuwe producten in het assortiment.

Toen in 2016 het voormalige DecoHome De Cock te koop kwam te staan zag Kevin zijn droom werkelijkheid worden. De familie van Kevin stak mee z’n schouders onder het project. De huidige interieurzaak werd behouden en aangevuld met de tuinmeubelenbusiness die Kevin ondertussen had opgestart. Nu verbeteren ze klanten hun levenscomfort met interieurinrichting en outdoor-living, onder één dak!

Het Decomundo-Team

Ivan
Meubelexpert

Kevin
Meubelexpert

Hendrik
Leveringsdienst

Yentl
Plaatsingssdienst