Eenvoudige Overkappingen

Heerlijk afkoelen in de schaduw.

Design Overkappingen

Heerlijk afkoelen in de schaduw.

Even afkoelen in de schaduw? Dankzij onze eenvoudige design overkappingen kan je tijdens een zonovergoten zomerdag ook echt genieten van outdoor living. Want, geef toe, iedereen houdt toch van luieren in de tuin, aan het zwembad, met je favoriete muziek of een goed boek, ook als het heet is buiten.

Eenvoudige Overkappingen met Design

“A good life is a collection of happy moments.”
Met de nieuwste outdoor living collectie van Aluvision liggen deze momenten binnen handbereik. Een breed gamma aan modulaire leefunits,
met oog voor minimalistisch design en optimale kwaliteit, maakt jouw ultieme vakantiegevoel waar.

Aluvision Box Unit

Een Aluvision Box unit geeft je een ultiem vakantiegevoel dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloer naar eigen keuze toe, speel met verschillende materialen & kleuren om je perfecte buitenruimte te creëren. Met zijn modulair design kan je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Op jezelf of met vrienden en familie.

Aluvision Bay Unit

Een Aluvision Bay unit bakent een leefomgeving af op je terras die het ultieme vakantiegevoel tot leven brengt zonder je tuin te moeten verlaten.
Geniet van een verfrissend zomerbriesje of het ritselen van de herfstbladeren. Het is een ontspannende plek om op elk moment tot rust te komen.
Mix en match kleuren & materialen. Waarom combineer je geen tropisch hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling?

Prijs

De mogelijkheden van de buitenunits van Aluvision zijn legio.

De prijzen starten vanaf € 7.000 incl. BTW voor een eenvoudige unit, excl. levering en/of plaatsing.

Inspiratie uit onze collecties

Aluvision – België