Project V.S.B. – Marbella, Spanje

Relaxen in Marbella 

Project V.S.B. – Marbella, Spanje

Een totaalsfeer voor jouw buitenmeubilair

In april 2019 kregen we de vraag van de familie VSB uit Schilde om een ontwerp te maken voor hun splinternieuwe villa in Marbella. Dat is uiteraard een project waar wij maar al te graag mee aan de slag gaan. Gezien de levering in Marbella moet gebeuren is het van uiterst belang dat de gekozen meubelen volledig in het totaalplaatje van de villa passen. Daarom hebben we eerst een 3D schets gemaakt van het ontwerp.

Nadat de familie ons een foto had bezorgd van het lege terras gingen we dus ijverig aan de slag met ontwerpen. We startten met een loungeset van Royal Botania aan de basis. Eronder komt een outdoor tapijt om contrast te bieden met de ruimte er rond en sluit tegelijkertijd mooi aan bij de kussenkleur van de lounge. Afwerken doen we met 2 sfeerlamp in dezelfde stijl van de lounge, een opvallende loungestoel, kleurrijke poefjes, toffe tafeltjes en op maat gemaakte decoratiekussens. Iets verderop komen teak ligbedden, ook van Royal Botiana, die mooi de curve van de rug vormen voor extra comfort, met ligkussens in dezelfde kleur als de kussens van de lounge.

De familie VSB was zeer tevreden met dit ontwerp en dus mochten we overgaan naar oplevering. Ze zouden er de zomer doorbrengen vanaf juli. Voor de grote stukken was dat op zich geen probleem, echter werden er ook kussens en poefen op maat besteld die enige productietijd vragen. Gelukkig hebben we mits een extra inspanning alles nét op tijd gekregen voor de reeds ingeplande levering. Deze levering hebben we trouwens met onze eigen mensen uitgevoerd alsook de installatie!

Het eindresultaat mag er dan ook wel absoluut zijn! De 3D visualisatie en de realiteit zijn net als 2 druppels water.

Heb je zelf ook plannen om je interieur of tuinmeubelen te vernieuwen in het buitenland? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij staan je met plezier van dienst om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen!