Zonwering

Op zoek naar een moderne oplossing om de zon te weren of warmte binnen te houden? Zonwering is een eigentijds en functioneel antwoord dat je toelaat te spelen met licht. Op die manier kan je zelf de sfeer en stemming van je interieur bepalen.

Zonwering is dus een prachtige aankleding om je kamers een cosy, hartelijke sfeer te geven. Er zijn tal van mogelijkheden om dat aangename gevoel te creëren: Rolgordijnenhorizontale lamellenverticale lamellenshuttersfoldsplissé of duette

Met deskundig advies begeleiden we je in de zoektocht naar de passende zonwering. Of je nu de voorkeur geeft aan hout, aluminium, transparant of screens, je vindt het allemaal in onze collecties. In de toonzaal kan je een selectie van jouw favorieten maken die bij jouw smaak en stijl past. Neem de stalen gerust mee naar huis waar ze een extra dimensie krijgen door ze te vergelijken met andere kleuren en materialen in je ruimte.

Jij kiest je favoriete kleur, doek, uitvoering en afwerking, wij streven naar een perfecte confectie en plaatsing.

Gordijnen

Geniet van een gezellige, warme woonkamer met gordijnen op maat van je interieur. De juiste aankleding zorgt niet alleen voor een elegante omkadering van je ramen, maar voegt ook een persoonlijke touch toe aan je interieur.

Gordijnen zijn dus de perfecte afwerking om je ruimte een gezellige warme sfeer te geven. Er zijn tal van mogelijkheden om dat knusse gevoel te creëren: Overgordijnenpaneelgordijnen of vouwgordijnen?

Met deskundig advies begeleiden we je in de zoektocht naar de passende gordijnen. Of je nu de voorkeur geeft aan een effen, bedrukte of toon op toon stof voor je gordijnen, je vindt het allemaal in ons gamma. In de toonzaal kan je een selectie van stoffen maken die bij jouw smaak en stijl past. Neem de stalen gerust mee naar huis waar de stof een extra dimensie krijgt door het unieke lichtspel in je ruimte.

Jij kiest je favoriete kleur, stof, uitvoering en afwerking, wij streven naar een perfecte confectie en plaatsing.