Rolgordijnen

Eenvoudig Elegant.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zeer populaire binnenzonwering. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan rolgordijndoeken, groeit deze in populariteit nog wekelijks. Dit type gordijn bestaat uit een metalen oprolbuis waarop het rolgordijndoek kan oprollen. De bevestigingsmechanismen voor de oprolbuis zijn zeer divers. Er zijn zowel kunststof steunen als metalen steunen die indien gewenst van een cassette kunnen voorzien worden.

Het assortiment aan rolgordijndoeken laat toe om rolgordijnen te kiezen voor zeer uiteenlopende doeleinden. Zo kan je een transparant rolgordijn kiezen indien je maximale lichtinval wenst of eerder een verduisterend rolgordijn voor je slaapkamer.

Als afwerkingsaccent kan je kiezen uit verschillende soorten onderlatten zodat je rolgordijn naadloos aansluit bij de stijl van je interieur.

Elektrische bediening

Graag willen we de elektrische bediening van rolgordijnen extra in de kijker zetten. Je kan kiezen voor bediening via een wandschakelaar, afstandsbediening of domotica. Voor woningen waar geen elektriciteit voorzien is, bieden wij batterijoplossingen aan.

Producteigenschappen

Rolgordijnen zijn geschikt als raamdecoratie voor: woonkamers, bureaus, badkamers, keukens, slaapkamers. Voor badkamers en keukens raden we afwasbare stoffen aan. In combinatie met een verduisteringscassette kunnen ruimtes volledig verduisterd worden met rolgordijnen.

Prijs

Voor raamdecoratie werken we op projectbasis.
Raamdecoratie-projecten starten vanaf € 7.000 incl. BTW, OF als onderdeel van een totaalproject met bv: interieur- of outdoormeubilair, schilder- en/of behangwerken enz.

Voor uitgebreid advies, een gedetailleerde uitwerking of een bestelling, werken we voor raamdecoratie uitsluitend op afspraak.

Inspiratie uit onze collecties