Vouwgordijnen

Raamdecoratie met Pit

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn stoffen gordijnen waarin metalen buisjes zijn verwerkt. Die buisjes zorgen ervoor dat de gordijnen in mooie plooien naar boven en beneden worden getrokken. Ze kunnen manueel bediend worden met een kettingsysteem of elektrisch met een handzender, wandschakelaar en domotica.

Vouwgordijnen passen zowel in strakke moderne interieurs als in landelijke of klassieke interieurs. In dezelfde ruimte zijn ze ook mooi te combineren met overgordijnen. Ze laten je toe om zelf te bepalen hoeveel licht er binnenkomt en ze beschermen tevens tegen inkijk van buiten af.

Folds by Jasno

De Jasno folds zijn anders dan je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling.

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij onze shutters, horizontale jaloezieën en verticale lamellen.

Producteigenschappen

Folds zijn geschikt als raamdecoratie voor: Kantoor, bureel, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer.

Prijs

Voor raamdecoratie werken we op projectbasis.
Raamdecoratie-projecten starten vanaf € 7.000 incl. BTW, OF als onderdeel van een totaalproject met bv: interieur- of outdoormeubilair, schilder- en/of behangwerken enz.

Voor uitgebreid advies, een gedetailleerde uitwerking of een bestelling, werken we voor raamdecoratie uitsluitend op afspraak.

Inspiratie uit onze collecties

Folds by JASNO