Home  >  Blog  >  
3 outdoor living trends om coronaproof te genieten van de wintermaanden

3 outdoor living trends om coronaproof te genieten van de wintermaanden

december 21, 2021

Afstand houden, verluchten, mondmaskers,…het zijn geen nieuwigheden. Beetje bij beetje leren we er mee leven maar toch houden we van vrijheid en dit op een weliswaar veilige manier. De wens om meer tijd buiten door te brengen, ook in de wintermaanden, zorgt ervoor dat we het comfort van binnen doortrekken naar het buitenleven.

Deze 3 luxe outdoor trends verlengen je dagen en maken het mogelijk om ook in de winter coronaproof te genieten met familie en vrienden waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan.

  1. Winterborrelen met Ofyr

De feestdagen zijn nu achter de rug, maar gezellige, culinaire momenten delen met familie en vrienden, dat kan altijd! Met Ofyr creëer je een beleving die het gevoel geeft van een traditionele vuurschaal, maar dit op een innovatieve & luxe manier. Of je nu uitgebreid buiten wil koken of enkel gezellig lekkere pannenkoekjes bakken na een frisse winterwandeling, met een Ofyr in je tuin maak je het buitenleven onvergetelijk voor je gezin en gasten. Daarnaast is het ook een prachtig stukje kunst in je tuin.

Ofyr
  1. Unieke (terras)momenten verlengen met Heatsail

De slogan van Heatsail is niet voor niets ‘Extend your great moments’. De exclusieve terrasverwarmers Dome & Beem zorgen ervoor dat je langer in je tuin en/of op je terras kan vertoeven. De meeste terrasverwarmers zijn enkel functioneel, maar de ontwerpen van Heatsail zijn daarenboven echt design. Zo kan je de Dome aan de muur bevestigen of kiezen voor een model met staande voet. De elegante, gebogen vorm past bij vrijwel elke woonstijl. Met één druk op de afstandsbediening schakel je hem aan of uit.

Hou je van een strakker design, dan biedt het model Beem je de nodige warmte, verlichting, comfort aan de eettafel én verneveling in de zomer.

Dome by Heatsail
  1. Duurzaam & comfortabel outdoor loungen

Aperitieven met vrienden & familie of nagenieten van de drukke feestdagen, hoef je niet per se binnen te doen. We zien een enorme evolutie in het comfortabel outdoor loungen met oog op kwaliteit en duurzaamheid. Op deze manier kan je loungeset buiten blijven staan gedurende de wintermaanden. Hetzelfde comfort en oog voor stijl nemen heel wat merken (oa. Roda, Royal Botania, Manutti,…) mee in hun nieuwe collecties voor 2022.

Loungeset Organix by Royal Botania

Laat die coronaproof relaxmomenten buiten maar komen dankzij deze evolutie in outdoor living trends die ook dit jaar verder zal groeien. Zo genieten we op een veilige en gezellige manier samen van vele unieke momenten in de tuin en/of op het terras.

Vragen?
Kevin helpt je graag verder

januari 26, 2022

Welk interieur design meubel is jouw ideale match?

november 22, 2021

Zo combineer je een landelijke woonstijl met designmeubelen: 5 tips

oktober 12, 2021

5 design iconen die je interieur upgraden