SHOWROOM SALES TOT -50%

Onze passie

Jou helpen bij het realiseren van jouw woondroom

We ontwerpen unieke totaalconcepten voor interieur en outdoor met iconische designmeubelen.

Meet the team

Lindsey

Interieurdesigner

Hendrik

Leveringsdienst

Yentl

Leveringsdienst

Kevin

Zaakvoerder

Jij?

Marketingspecialist

Petra

InterieurDESIGNER

Onze Missie

Ongeëvenaard
comfort bij je thuis

Een prachtige sofa, een subtiel bijzettafeltje of een comfortabele set stoelen in jouw woning? Dat kan! Maar… nog liever kijken we samen met jou naar je hele interieur, en hoe we deze verschillende elementen naadloos in elkaar kunnen doen klikken.

We luisteren naar jouw voorkeuren en behoeften en kijken naar het karakter van je woonst om een inrichting samen te stellen dat volledig in lijn ligt met je verwachtingen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij geniet van een gebalanceerd interieur waar ja altijd al van gedroomd hebt.

Onze visie

Eigenzinnig design
voor een tijdloze inrichting

Onze interieurspecialisten ademen design. Ze zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends, maar zijn eigenzinnig genoeg om deze niet blindelings te volgen. Met een combinatie van klassiek en hedendaags design creëren we interieurs die tijdloos, modieus en uniek zijn.

We werken samen met de beste merken, zo garanderen we high-end, kwalitatieve en esthetische topstukken die prachtig in jouw nieuw interieur passen.

Decomundo
in de pers

De expertise van Decomundo blijft niet onopgemerkt. Zo werd onze zaakvoerder Kevin uitgebreid geïnterviewd over zijn visie op modern design. 

Realiseer de interieur– of outdoor­inrichting van je dromen

Jouw designdromen zijn even ook de onze. Ontdek de mogelijkheden voor jouw inrichting en onze designstukken tijdens een bezoek aan onze toonzaal.