Onze passie

Jou helpen bij het realiseren van jouw woondroom

We ontwerpen unieke totaalconcepten voor interieur en outdoor met unieke designmeubelen.

Meet the team

Petra

Interieurarchitecte

“Als interieurarchitecte hou ik ervan om een doordacht ontwerp te creëren dat voldoet aan de woondromen van de klant. Vorm, functionaliteit en uitstraling moeten hierbij altijd in balans zijn. ‘Sweet Dreams’ van Eurythmics is mijn favoriete nummer omdat deze bij mijn levensmotto ‘Dromen – durven – doen’ past.”

Hendrik

Leveringsdienst

“Ik sta dagelijks in voor de leveringen bij onze klanten. De combinatie van dit sociale aspect aan de job met de technische kennis zorgt ervoor dat ik elke dag met passie aan de slag ga. Zet daarbij het muziekplaatje Alane van Wes op en mijn dag kan niet meer stuk.”

Yentl

Leveringsdienst

“Voor mijn job als plaatser van de meubelen kom ik op heel wat prachtige locaties, maar mijn eigen interieursmaak en outdoorstijl kan ik omschrijven als landelijk rustiek. Ik hou enorm van de natuur en van avontuur in de bergen. Ik zoek niet de ‘Danger Zone’ op, maar ik ben wel enorme fan van dit nummer van Kenny Loggins.”

Kevin

Zaakvoerder

“Dont’ stop me now, je zou kunnen zeggen dat deze quote me op het lijf geschreven is. Ik ben enorm ambitieus en ben niet te stoppen om nog zoveel te realiseren, net zoals de titelsong van mijn favoriete nummer van Queen. Als ik dit nummer hoor, krijg ik telkens een boost in mijn productiviteit.”

Onze Missie

Ongeëvenaard
comfort bij je thuis

Een prachtige sofa, een subtiel bijzettafeltje of een comfortabele set stoelen bestellen? Dat kan! Maar… nog liever kijken we samen met jou naar je hele interieur, en hoe we die verschillende elementen naadloos in elkaar kunnen doen klikken.

We luisteren naar jouw voorkeuren en kijken naar het karakter van je woonst om een inrichting samen te stellen die volledig in lijn ligt van je verwachtingen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij geniet van een gebalanceerd interieur.

Onze visie

Eigenzinnig design
voor een tijdloze
inrichting

Onze interieurspecialisten ademen design. Ze zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends, maar zijn eigenzinnig genoeg om deze niet blindelings te volgen. Met een combinatie van klassiek en hedendaags design creëren we interieurs die tijdloos modieus zijn.

We werken samen met de beste designers, zo garanderen we high-end, kwalitatieve en esthetische topstukken.

Deco­mundo
in de pers

De expertise van Decomunda blijft niet onopgemerkt. Onlangs werd zaakvoerder Kevin uitgebreid geïnterviewd over zijn visie op modern design.

Realiseer de interieur– of outdoor­inrichting van je dromen

Jouw designdromen zijn even ook de onze. Ontdek de mogelijkheden voor jouw inrichting en onze designstukken tijdens een bezoek aan onze toonzaal.