BBQ

Voor iedereen de juiste BBQ.

BBQ

Voor iedereen de juiste BBQ.

Gas, houtskool of elektrisch? Wij hebben een antwoord voor elk verlangen.

Barbecueën is meer dan wat op het grillrooster ligt, het is een levensstijl. Of je nu een échte barbecueliefhebbber bent, voor het eerst barbecuet of de overgang maakt van houtskool naar gas, wij hebben het voor jou. Kies uit ons brede assortiment houtskool, gas en elektrische barbecues.

Een authentieke barbecuesmaak

Dompel jezelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Regel de warmte, concentreer je op de bereiding en beloon uzelf en uw gasten met verbazingwekkend goed eten.

De precisie van barbecueën

Het draait om spontane ontmoetingen, of er nu veel of weinig tijd is en lekker eten op een rustige zondag of een drukke maandag. Of de kinderen nou burgers willen of de mannen juist snakken naar een steak, met één druk op de knop is uw gasbarbecue klaar voor gebruik.

Barbecueën zonder grenzen

Nodig vrienden uit voor een barbecue op het dak of kom tot rust na een drukke dag op kantoor. Sluit uw elektrische barbecue aan, verzamel de ingrediënten en dek de tafel voor twee of voor wie er nog meer aanschuift. Barbecue buiten, waar u ook woont en wat u ook maakt.

Een wereld vol mogelijkheden

Barbecueën draait om zoveel meer dan steaks en worstjes grillen. Op een Weber barbecue is alles te bereiden, zolang u maar over de juiste accessoires beschikt. Wilt u spareribs bereiden, de sappigste steak aller tijden bakken of het hele gezin laten genieten van een zelfgemaakte pizza? Alles kan – en de barbecue speelt de hoofdrol in al die gerechten. Met de juiste accessoires kunt u uw barbecue aanzienlijk uitbreiden en zo de wereld van het echte barbecueën ontdekken.

Inspiratie uit onze collecties

Ofyr – Nederland

Weber – Amerika