Geniet tijdens de Blue Days – van 6/11 tot 4/12 – van koele kortingen tot wel -30%

Raad en win een waardebon van € 1.500 geldig op Knoll

FAQ

Heb je een vraag over onze producten of dienstverlening? Kijk even tussen de veelgestelde vragen, misschien vind je daar het antwoord! Geen antwoord gevonden? Contacteer ons met jouw vraag!

Items die wij (of de leverancier) op stock hebben, zijn onmiddellijk leverbaar. Indien dit niet het geval is, moet je rekening houden met een levertermijn van 3-8 weken voor de outdoor collectie en 10-15 weken voor de interieur collectie.

​Dat is geen probleem, wij hebben een magazijn waarin we tijdelijk kunnen stockeren zodat de bestelling klaar staat wanneer het voor jou past.

Van zodra de goederen bij ons geleverd zijn, bellen we je op om dit te laten weten. Ofwel plannen we dan gelijk de levering in, ofwel spreken we af om de meubelen te stockeren tot wanneer het wel kan.

Ja, je kan alle merken naar hartenlust combineren!

Ja, alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen, materialen en zijn meestal ook modulair verkrijgbaar.

Zeer graag zelfs. We luisteren eerst grondig naar jouw verhaal, naar jouw noden en wat voor jou belangrijk is. Op basis daarvan stellen we een voorstel samen. Dit kan dan ook eventueel op jouw maten uitgetekend worden in 3D om zo ook een goed idee te krijgen over de ruimtelijke ordening en de match met de rest van je interieur of tuin/terras.

Ja

Zowel onze indoor als outdoor meubels worden geleverd, geplaatst en gemonteerd. Afval wordt netjes opgeruimd zodat je direct kan genieten van je mooie nieuwe meubelen

Wij leveren waar je het maar wilt. Gewoon bij u thuis, een buitenverblijf aan zee of een vakantiehuis in Marbella. Jij vraagt, wij leveren.

Onze meubels worden verkocht met een standaard garantie van 2 jaar

Uiteraard loopt onze service gewoon verder. We bekijken elk servicegeval apart om tot de beste oplossing te komen. Afhankelijk van het probleem/oplossing worden hier al dan niet kosten in rekening gebracht. Dit verloop zeer correct en minder bureaucratisch dan bij de meeste bedrijven.

Stel een vraag
aan
Kevin

Heb je een andere vraag?

Kevin beantwoordt graag al je vragen

Heb je een andere vraag?
Kevin beantwoordt graag al je vragen