Geniet tijdens de Blue Days – van 6/11 tot 4/12 – van koele kortingen tot wel -30%

Raad en win een waardebon van € 1.500 geldig op Knoll

Interieurwinkel in
Heist-op-den-Berg

Zoek jij een interieurwinkel in Heist-op-den-Berg? Welkom bij Decomundo, onze interieurarchitecten helpen graag bij jouw woondroom. Lees hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Zoek je een interieurwinkel in Heist-op-den-Berg?

Zin om je interieur of outdoor op te frissen met nieuwe meubelen en ben je van regio Heist-op-den-Berg? Dan ben je bij Decomundo alvast aan het juiste adres. 

Decomundo is een interieurwinkel in Heist-op-den-Berg die op korte tijd de top van de meubelwereld naar Heist-op-den-Berg wist te brengen. Met merken als Knoll, B&B Italia en Molteni presenteren we het beste uit de Italiaanse designwereld.

In onze interieurwinkel in Heist-op-den-Berg vind je naar Italiaanse toppers ook enkele Belgische trotsen zoals Royal Botania en Manutti.

Je kan een mooi uitgebalanceerd aanbod van zowel interieurmeubelen als tuinmeubelen terugvinden in onze interieurwinkel te Heist-op-den-Berg. Kom langs in de showroom en laat je inspireren! 

Wil je je ook graag laten adviseren door onze interieurarchitecten? Maak dan gauw een afspraak. We luisteren graag naar jou noden en behoeften en werken samen een voorstel op maat uit.

Interieurwinkel in Heist-op-den-Berg

3D visualisatie van je interieur

Vind je het moeilijk om je ruimte in te schatten? Welk formaat van tafel of zetel zou het besten passen in mijn Interieur? Past de kleur van mijn gordijnen wel bij de kleur van het tapijt of van de sofa? Gedaan met te piekeren over deze moeilijk vragen.

In onze interieurwinkel maken onze interieurarchitecten een 2D- en 3D-plan van je interieur met realistische renders. We luisteren naar je verhaal en werken samen jouw droominterieur uit. Boek snel een afspraak met een van onze interieurarchitecten of kom langs in onze interieurwinkel in Heist-op-den-Berg!

Heb je een vraag?

Vragen over onze interieurwinkel? Onze meubelspecialisten helpen je graag verder.