Voor mijn droominterieur ben ik op zoek naar…

Jouw interieur is ons verhaal

Interieurspeciaalzaak met een persoonlijke toets

Niets is zo ontspannend dan thuiskomen in een interieur waar jij je goed voelt. Daarom is het belangrijk dat jouw interieur gebaseerd is op jouw stijl en persoonlijkheid.
Ben je op zoek naar de juiste interieurpartner om samen met jouw zo’n interieur te creëren? Dan ben je bij Decomundo aan het juiste adres. We gaan zeer gevoelsmatig te werk, voor ons is het belangrijk dat jij je goed voelt in je interieur!

Interieur op maat

In de winkel luisteren we aandachtig naar je noden en voorkeuren. Op basis daarvan doen we enkele suggesties, tonen je enkele stalen of voorbeelden. Die stalen kan je gerust mee naar huis nemen, waar ze een nieuwe dimensie krijgen door de sfeer in je huis en de lichtinval. Op die manier komt je nieuwe interieur alvast een stukje tot leven.

Kwaliteit & Vakmanschap

Opmeting

Nadat je jouw keuze voor je interieur gemaakt hebt, gaan onze vakmensen aan het werk. We komen aan huis de nodige maten opmeten van je interieur. Tevens hebben we dan de gelegenheid om af te toetsen of de gemaakte keuzes wel mogelijk zijn in je interieur. Op die manier kunnen we ter plaatse nog nieuwe suggesties geven of bijsturen waar nodig.

Confectie op maat

Eens alles opgemeten is kunnen we starten met de productie. Alle gordijnen maken we nog in ons eigen confectieatelier. Hier werkt een team van ervaren vakmensen met veel aandacht en zorg aan jouw gordijnen op maat. Een bijpassend kussentje in dezelfde stof als jouw gordijnen? Dat kan ook!

Kwaliteitsmerken

Uiteraard maken we je zonwering ook volledig op maat. Hiervoor werken we samen met de beste en meest kwalitatieve merken in de sector. Op die manier kan ook jouw zonwering prachtig schitteren in je interieur.

Ook voor onze andere producten uit ons interieur assortiment; behangpapier, schilderwerken, en decoratie, beschikken we over zeer ruime en elegante collecties van kwaliteitsmerken.

Plaatsingsdienst

Op onze vakmensen kan je vertrouwen voor de deskundige uitvoering van jouw interieurplannen. Zij plaatsen je bestelling volgens de regels van de kunst.

Trends in je interieur

Bij Decomundo vind je altijd wel inspiratie of een nieuw, fris idee voor je interieur. We volgen de nieuwste trends en collecties op en presenteren die in onze showroom. Ontdek onze etalages en sfeerkamers die ingericht zijn volgens deze trends en laat je inspireren voor je nieuwe interieur.