Voor mijn droominterieur ben ik op zoek naar…

Jouw interieur is ons verhaal

Interieurspeciaalzaak met een persoonlijke toets

Niets is zo ontspannend dan thuiskomen in een interieur waar jij je goed voelt. Daarom is het belangrijk dat jouw interieur gebaseerd is op jouw stijl en persoonlijkheid.
Ben je op zoek naar de juiste interieurpartner om samen met jouw zo’n interieur te creëren? Dan ben je bij Decomundo aan het juiste adres. We gaan zeer gevoelsmatig te werk, voor ons is het belangrijk dat jij je goed voelt in je interieur!

Interieur op maat

In de winkel luisteren we aandachtig naar je noden en voorkeuren. Op basis daarvan doen we enkele suggesties, tonen je enkele stalen of voorbeelden. Die stalen kan je gerust mee naar huis nemen, waar ze een nieuwe dimensie krijgen door de sfeer in je huis en de lichtinval. Op die manier komt je nieuwe interieur alvast een stukje tot leven.

Plaatsingsdienst

Op onze vakmensen kan je vertrouwen voor de deskundige uitvoering van jouw interieurplannen. Zij plaatsen je bestelling volgens de regels van de kunst.

Trends in je interieur

Bij Decomundo vind je altijd wel inspiratie of een nieuw, fris idee voor je interieur. We volgen de nieuwste trends en collecties op en presenteren die in onze showroom. Ontdek onze etalages en sfeerkamers die ingericht zijn volgens deze trends en laat je inspireren voor je nieuwe interieur.