Geniet tijdens de Blue Days – van 6/11 tot 4/12 – van koele kortingen tot wel -30%

Raad en win een waardebon van € 1.500 geldig op Knoll

Tuinmeubelen regio
Keerbergen

Zoek jij tuinmeubelen in de regio van Keerbergen? Welkom bij Decomundo te Heist-op-den-Berg! De mooiste tuinmeubelenwinkel van de regio. Lees hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Zoek je tuinmeubelen
in Keerbergen?

Zin om je outdoor op te frissen met nieuwe tuinmeubelen en ben je van Keerbergen? Dan ben je bij Decomundo te Heist-op-den-Berg alvast aan het juiste adres. 

Decomundo is een tuinmeubelenwinkel dicht bij Keerbergen die op korte tijd de top van de tuinmeubelen wereld naar Heist-op-den-Berg wist te brengen. Met merken als Royal Botania en Manutti presenteren we het beste uit de Beglische designwereld.

In onze meubelwinkel vind je een ruim assortiment tuinmeubelen: Van tuintafels en tuinstoelen, over loungeset en ligbedden, tot parasols en heaters. We leveren en installeren deze met veel plezier bij jou thuis in Keerbergen.

Je kan een mooi uitgebalanceerd aanbod aan stijlen tuinmeubelen terugvinden in onze meubelwinkel. Zowel strakke moderne tuinmeubelen als landelijke, organische tuinmeubelen. Kom langs in de showroom en laat je inspireren! Vanuit Keerbergen zijn we makkelijk bereikbaar.

Wil je je ook graag laten adviseren door onze interieurarchitecten? Maak dan gauw een afspraak. We luisteren graag naar jou noden en behoeften en werken samen een voorstel op maat uit.

Tuinmeubelen in Heist-op-den-Berg

3D visualisatie van je tuinmeubelen

Vind je het moeilijk om je tuin of terras in te schatten? Welk formaat van tafel of zetel zou het besten passen in mijn patio? Past de kleur van mijn tegel wel bij de kleur van het tapijt of van de sofa? Gedaan met te piekeren over deze moeilijk vragen.

Onze interieurarchitecten maken een 2D- en 3D-plan van je tuin of terras met het gewenste tuinmeubilair. Dankzij realistische renders van je tuinmeubelen krijg je een goede visualisatie van hoe het er later in het echt zal uitzien.

Bezoek onze winkel in Heist-op-den-Berg en ontdek ons ruim assortiment aan tuinmeubelen. Van tafels en stoelen over ligbedden en parasols over loungesets en relaxen. We hebben het allemaal, in verschillende stijlen. Van Klassiek tot modern tot landelijk. Bij ons vind je de beste merken van tuinmeubelen terug: Royal Botania, Manutti, Roda, Knoll, Fast, Kristalia, Gommaire enzoverder.

Heb je een vraag?

Vragen over onze tuinmeubelen? Onze meubelspecialisten helpen je graag verder.