Geniet tijdens de Blue Days – van 6/11 tot 4/12 – van koele kortingen tot wel -30%

Raad en win een waardebon van € 1.500 geldig op Knoll

Home  >  Blog  >  
Welke outdoor stijl past bij deze top 4 vakantiebestemmingen?

Welke outdoor stijl past bij deze top 4 vakantiebestemmingen?

29 juni 2021

Kriebelt het om naar zonnige oorden te vertrekken? Of staat je koffer al klaar? Heel wat mensen keren elk jaar opnieuw naar een vaste vakantiebestemming. Het voelt als een tweede thuis. Je bent er meteen relaxed én je kent er misschien wel enkele vrienden of kennissen die ook regelmatig naar die bepaalde plek reizen. Kortom, het voelt vertrouwd.

Maar je favoriete vakantiebestemming zegt ook veel over je lifestyle. Je smaak voor een bepaalde omgeving, alsook de stijl die geassocieerd wordt met dit vakantieoord, vertellen stiekem welke outdoor designcollectie echt een match is met jouw levensstijl. Benieuwd?

IBIZA

Ibiza is momenteel een populair vakantieoord. We gaan er niet enkel naartoe om te feesten, maar vooral om te genieten in de geweldige & trendy beachclubs. In deze clubs & luxe hotels kies je je favoriete loungebed en kan je zorgeloos ‘sunsnacken’.

Dit jetset gevoel manifesteer & realiseer je in je eigen tuin met de prachtige loungebedden uit de Kobo collectie van het Belgische designlabel Manutti. De collectie bestaat uit een frame in rope, koord, waardoor je meteen een eilandgevoel creëert op je eigen terras.

PORTOFINO

Portofino bestaat slechts uit enkele straatjes en een haventje maar deze mondaine badplaats is ‘the place to be’ voor de rich & famous, al sinds de jaren ’50. Deze plek wordt vooral getypeerd door de gekleurde huisjes op de steile rotsen.

Bij het Italiaanse luxury outdoor label Roda staat kleur ook centraal. Naast de stijlvolle basic kleuren, durft men uit te pakken met felgroen, blauw en/of warm oranje. Dit merk met exclusieve buitenmeubelen vermengt het binnen- en buitenleven op een harmonieuze wijze.

MARBELLA

Aan de zonovergoten Costa del Sol kan je genieten van een heerlijk glaasje champagne in de bekende beachclubs. Het Saint-Tropez van Spanje, ook wel genoemd, wordt getypeerd door de kleine witte huisjes en sinaasappelbomen in het oude centrum.

De glamoureuze beachclubs in Marbella worden gekenmerkt door hun wit meubilair. Het outdoor living merk Fast past perfect bij deze lifestyle. Fast staat bekend om tuinmeubelen in hoogwaardig aluminium en licht materiaal. Denk maar aan de bekende Fast Forest collectie waar alleen al de schaduw direct onthult om welk icoon het hier gaat.

SANTORINI

Santorini, ook wel het Ibiza van Griekenland, staat bekend om de mooiste zonsondergangen. De hotels hebben vaak een echte wow-factor met de infinity pools die uitkijken over de Egeïsche Zee.

De witte huisjes met blauwe ramen en de Griekse kerken met blauwe daken zijn kenmerkend voor het schilderachtige Santorini. Deze ‘royal feeling’ vormt een perfecte match met het Belgische topmerk Royal Botania. Een verhaal welke startte in 1992 met het produceren van teak design tuinmeubelen groeit uit tot een uniek aanbod in luxe outdoor design. De elegantie van Royal Botania sluit perfect aan bij dit paradijselijke oord.

Heb je jouw match gevonden? Create your perfect holidayfeeling at home!

Kom vrijblijvend langs in onze showroom om kennis te maken met deze topmerken.

We adviseren je graag op welke manier je je favoriete vakantiebestemming ook kan realiseren bij jou thuis.

Vragen?
Kevin helpt je graag verder

21 december 2021

3 outdoor living trends om coronaproof te genieten van de wintermaanden

22 november 2021

Zo combineer je een landelijke woonstijl met designmeubelen: 5 tips

12 oktober 2021

5 design iconen die je interieur upgraden