Beeld je in

Je bent juist wakker en verwelkomt de eerste zonnestralen met een warme kop koffie op jouw droomterras. Jouw gevoel?
Puur geluk. Rust. Geborgenheid.

Beeld je in dat wij dit voor jou kunnen betekenen.

Over Decomundo

Meer dan design meubilair

Sinds… zijn wij op zoek naar meer. Meer dan enkel een meubelstuk. meer dan een luxegoed. Meer dan functionaliteit. Specifiek ligt dat ‘meer’ in het zoeken van de juiste afweging tussen onze kernen: verfijnde design, comfort en persoonlijkheid. Enkel op die manier kan jij in jouw woonst gebrogen thuiskomen. 

 

Maar het gaat verder dan dat. Bij Decomundo streven we naar meer dan het designen van enkel een loungeset met bijzettafel. Wij bieden meer aan. Denk dan maar aan een harmonieus (3D-) totaalconcept voor jouw interieur en exterieur met pure materialen en designs. Er is nog meer; want ligt jouw woondroom in het buitenland? Geen zorgen. Decomundo gaat waar het huis van jouw dromen staat. 

 

Zekerheid door visualisering

Jouw woondroom in 3D

Bij Decomundo wordt jouw droomterras werkelijkheid met slechts enkele stappen. Ons ervaren designteam luistert aandachtig naar jouw behoeften, gewoonten en persoonlijke voorkeuren om een ontwerp te creëren dat perfect bij jou past.

 

Na een grondige analyse van zowel jou als jouw buitenruimte, gaan onze ontwerpers meteen op zoek naar hoogwaardige designelementen die aansluiten bij jouw levensstijl. En dankzij onze geavanceerde 3D-renderingstechnologie kun je al voor de installatie van de meubels een gedetailleerde blik werpen op jouw toekomstig outdoor concept. 

 

 

verken onze showroom

Verfijn jouw outdoor beleving

Ben je op zoek naar een gezellig, exclusief outdoor meubilair voor jouw terras of patio? Vind je het lastig om een keuze te maken tussen alle merken en designs? Geen zorgen. Laat je inspireren door onze uitgebreide selectie aan designmeubelen voor jouw buitenruimte tijdens een bezoek aan onze showroom. 

 

Breng ons een bezoek of plan een afspraak voor een persoonlijke begeleiding doorheen onze toonzaal.

Royal Botania_Organix

Decomundo x Zensation

Decomundo x Casella

Decomundo x Marbella

Contacteer ons

Stel ons jouw vraag

Vragen over jouw interieur of outdoor? Eén van onze specialisten helpt jou graag verder.

 

Foto Royal Botania U-Nite Dining Table & Ostrea Dining Chair