SHOWROOM SALES TOT -50%

Wij helpen jou met geborgen thuiskomen.

Dat is onze passie.

Wat willen wij nastreven?

Onze missie

Sinds … zijn wij op zoek naar meer. Meer dan enkel een meubelstuk. Meer dan luxegoederen. Meer dan functionaliteit. Specifiek ligt dat ‘meer’ in het zoeken van de juiste afweging tussen onze kernen: verfijnd design, comfort en persoonlijkheid. Enkel op die manier kan jij in jouw woonst geborgen thuiskomen. Het is onze missie om ongeëvenaard comfort bij jouw thuis te brengen.

 

 

Toch gaat het verder dan dat. Bij Decomundo streven we naar meer dan het samenstellen van enkel een lounge set met bijzettafel. Wij bieden meer aan. Denk dan maar aan een harmonieus totaalconcept voor jouw interieur en exterieur met pure materialen en iconische designs. Er is nog meer; want ligt jouw woondroom in het buitenland? Geen zorgen. Decomundo gaat waar het huis van jouw dromen staat.  

Als het aankomt op het verwezenlijken van jouw droomhuis en het optimaliseren van het woongenot, gaan wij helemaal op in jouw leefwereld. Door de behoeften, routines en persoonlijke smaak volledig te gaan begrijpen, smeden we een (3D-) totaalconcept op maat voor jouw. Hiervoor gebruiken wij ons exclusief aanbod aan designmerken zoals Royal Botania, Manutti, Knoll, B&B Italia, enzovoort. 

 

 

 

Onze designer gaat aan de slag en neemt jou mee in jouw woondroom en brengt deze tot leven. Het eindresultaat is een gepersonaliseerd totaalconcept gemaakt uit iconische designstuks, pure materialen, hoge afwerkingsgraden en strenge kwaliteitsnormen. En dit alles met een scherp oog voor een aangenaam traject van concept tot realisatie waarin jij helemaal kan thuiskomen.

Hoe pakken wij de toekomst aan?

Onze visie

Wij willen steeds onze klanten een unieke en klantgerichte ervaring bieden, met een frisse benadering die buiten de gebaande paden treedt. Ons doel is om elke klant te inspireren om bij ons langs te komen voor hun indoor- en outdoor designbehoeften waar wij aan de slag gaan met eigenzinnige designs voor een tijdloze inrichting.


Met een krachtige en uitgebreide portefeuille designmerken gaat ons team aan de slag om unieke combinaties te creëren en zichzelf telkens te overtreffen. We willen altijd opzoek gaan naar nieuwe collecties, nieuwe designs en nieuwe merken om een uitgebreid, iconisch assortiment te kunnen aanbieden.

 

Met Decomundo willen we een referentie worden in de designwereld met een unieke klantenbeleving waarbij we de meest befaamde designstukken aanbieden en de klant een totaal zorgeloos traject ervaart.

Wie zijn we?

Decomundo team

Kevin

 

Zaakvoerder

 

Weetje

 

Hendrik

 

Leveringsdienst

Weetje

 

Lindsey

 

Interieurdesigner

Weetje

 

Yentl

 

Leveringsdienst

Weetje

 

Yent’l

 

Marketing

Weetje

 

Beleef de interieur- en outdoor inrichitng van je dromen

Jouw designdromen zijn even ook de onze. Ontdek de mogelijkheden en combinaties voor jouw droominrichting met onze designstukken tijdens een bezoek aan onze toonzaal. Test onze comfortabelste stukken uit en vraag advies aan onze experts en designers. Zij helpen je graag verder met al je vragen.

 

  • Toonaangevende designmerken
  • Professioneel advies en begeleiding
  • Stijlvolle belevingsshowroom
Scroll naar boven