Wij helpen jou met het geborgen thuiskomen.

Dat is onze passie.

Foto Conference dining Knoll

Wat willen wij nastreven?

Onze missie

Sinds … zijn wij op zoek naar meer. Meer dan enkel een meubelstuk. Meer dan luxegoed. Meer dan functionaliteit. Specifiek ligt dat ‘meer’ in het zoeken van de juiste afweging tussen onze kernen: verfijnde design, comfort en persoonlijkheid. Enkel op die manier kan jij in jouw woonst geborgen thuiskomen.

 

 

Maar het gaat verder dan dat. Bij Decomundo streven we naar meer dan het designen van enkel een lounge set met bijzettafel. Wij bieden meer aan. Denk dan maar aan een harmonieus totaalconcept voor jouw interieur en exterieur met pure materialen en designs. Er is nog meer; want ligt jouw woondroom in het buitenland? Geen zorgen. Decomundo gaat waar het huis van jouw dromen staat.  

Prachtig verwoord, maar kunnen we die woorden ook omzetten in daden? Als het aankomt op het verwezenlijken van jouw droomhuis en het optimaliseren van jouw woongenot, gaan wij helemaal op in jouw leefwereld. Door jouw behoeften, routines en persoonlijke smaak volledig te begrijpen, smeden we een (3D-) totaalconcept op maat. Hiervoor gebruiken wij ons exclusief aanbod aan designmerken zoals Royal Botania, Manutti, Roda, enzovoort. 

 

Het eindresultaat? Een gepersonaliseerd totaalconcept gemaakt uit iconische designstuks, pure materialen, hoge afwerkingsgraden en strenge kwaliteitsnormen. En dit alles met een scherp oog voor een aangenaam traject van concept tot realisatie.

Hoe pakken wij de toekomst aan?

Onze visie

Wij willen steeds onze klanten een unieke en klantgerichte ervaring bieden, met een frisse benadering die buiten de gebaande paden treedt. Ons doel is om elke klant te inspireren om bij ons langs te komen voor hun indoor- en outdoor designbehoeften.