Jardinico Parasols en tuinmeubelen - Logo

Jardinico parasols en outdoor meubelen

Op een zonovergoten dag heerlijk relaxen in de schaduw? Jardinico opent de deuren naar jouw buitenruimte met exclusieve en unieke parasols van topkwaliteit. Outdoor meubelen en parasols van Jardinico zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige en stijlvolle meubelen, decoratie en parasols voor de tuin of terras. Jardinico is een Belgische fabrikant van hoogwaardige en innovatieve parasols, tuindecoratie en tuinmeubelen.

Kwalitatieve parasols met design voor jouw tuin en terras


Jardinico Parasols zijn een belangrijk sluitstuk voor jouw buitenbeleving. Door de veelzijdige en wendbare parasols van Jardinico vinden we voor elk terras de juiste schaduw oplossing.

Kwaliteit van Jardinico parasols

Jardinico is gespecialiseerd in het produceren van parasols van de allerhoogste kwaliteit, waaronder de unieke “Jardinico Caractère” en “Jardinico Attitude” parasols. Deze parasols zijn gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en roestvrij staal en zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zoals geïntegreerde LED-verlichting en afstandsbediening. Hierdoor zijn ze niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk in gebruik.

Comfort en kwaliteit van Jardinico tuinmeubelen

Jardinico produceert ook een scala aan outdoor meubelen, waaronder loungesets, dining sets, stoelen, tafels en accessoires, zoals kussens en plaids. deze meubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals textilene en kunststof en zijn speciaal ontworpen om comfortabel zitten en tegen weer en wind te staan.

Jardinico als hoogwaardige aanvulling voor jou terras

De parasols en outdoor meubelen van Jardinico zijn ontworpen met een moderne en strakke stijl. Dit zorgt ervoor dat de meubelen en parasols niet alleen mooi zijn, maar ook een echte aanvulling zijn voor elk terras of tuin. Jardinico garandeert kwaliteit en service, als u op zoek bent naar hoogwaardige parasols en outdoor meubelen, bent u bij Jardinico aan het juiste adres. Met de producten van Jardinico kunt u jarenlang genieten van uw tuin of terras in stijl en comfort.