Project V.D.V.

Huislijkheid in strak design – Project V.D.V.


De opdracht

De klant, eigenaar van een woning met een strak interieur voorzien van een betonvloer, was op zoek naar een ovale eettafel die het interieur wat warmte kon geven . Het geheel mocht fris ogen, dus mochten we speelse stoelen toevoegen. De ruimte werd opgevuld met een beige comfortabele hoeksofa om de tv-hoek gezelliger te maken. Op vraag van de klant, stemden we de gordijnen af op de rest van het concept. Via onze zusterfirma HV Interieur konden we een snelle oplossing voorzien.

Het design

We stelden een mooi moodboard samen dat paste bij de stijl van de woning. Eerst matchten we de stoffen van de gordijnen met een mooi stuk textiel voor de loungeset. Nadien zochten we een mooie houtsoort voor een ovale tafel. De rood-oranje stof brachten we terug in de stoelen, zodat dit mooi overeenkwam met de tafel. De dining set staat centraal in de leefruimte en loopt door tot in de keuken. Zo creëerden we een frisse eyecatcher doorheen de hele ruimte.

Afwerking

Voor de tafel vonden we een mooie ovale dining table in donker hout, die we omringden met comfortabele kleurrijke stoeltjes om het geheel aantrekkelijk te maken. In de tv-hoek plaatsten we een prachtige hoeklounge. Raamdeco werd op maat van de verschillende ruimtes afsgestemd: aluminium in badkamers en vochtige ruimtes. Om onze klanten een heerlijke nachtrust te bienden, hingen we verduisterende gordijnen in de slaapkamers.
Huislijkheid in strak design 4
Huislijkheid in strak design 1
Huiselijk in strak design
Huiselijk in strak design2

Ontdek je
droominterieur
in
onze showroom

Jouw interieurdromen zijn even ook de onze. Ontdek de mogelijkheden voor jouw inrichting en bekijk onze designstukken in een stijlvolle setting tijdens een bezoek aan onze toonzaal.

Andere realisaties

Liverpool, V.K.

Project K.L. – Liverpool

Prestigieus Penthouse

Westerlo

Project A.I.

Verfijnde teak met warm karakter – Project A.I.