Restaurant Casello

Relaxen in stijl – Project Restaurant Casello – Tuinmeubelen


De opdracht

Voor restaurant Casello hebben we een strakke, sobere en tijdloze uitstraling verwezenlijkt in een hedendaags concept. In de context van een horecazaak moesten de meubels comfortabel, onderhoudsvriendelijk en makkelijk verplaatsbaar zijn.

Het design

Na enkele voorstellen te hebben gedaan, kwamen we in samenspraak uit bij de Forest stoel van Fast. Dit designstuk combineert een uniek en herkenbaar design met een uitzonderlijk goed zitcomfort. Onmisbaar in een restaurant! De unieke designstoelen krijgen een zwart frame en een comfortabel zitkussen. De onderstellen en tafelbladen lieten we zelf op maat maken in Trespa. Het concept werd afgewerkt met 2 grote zwarte designparasols, die telescopisch openen en sluiten. Zo kunnen de tafels en stoelen ongehinderd blijven staan en worden de gasten niet gestoord door de baleinen van de parasol.
Relaxen in stijl 4
Relaxen in stijl 5
Relaxen in stijl 6
Relaxen in stijl 7

Ontdek je
droominterieur
in
onze showroom

Jouw interieurdromen zijn even ook de onze. Ontdek de mogelijkheden voor jouw inrichting en bekijk onze designstukken in een stijlvolle setting tijdens een bezoek aan onze toonzaal.

Andere realisaties

Westerlo

Project A.I.

Verfijnde teak met warm karakter – Project A.I.

Liverpool, V.K.

Project K.L. – Liverpool

Prestigieus Penthouse