Klant C.R

Ritmisch en harmonisch design – Project C.R. – Bornem


De opdracht

Deze klant woont in het penthouse van het bedrijf in Bornem. Zowel de man als de vrouw werken hard en zijn weinig thuis, dus waren op zoek naar de perfecte buitenruimte om de zeldzame vrije uurtjes heerlijk door te brengen. Klant woont in het penthouse van zijn bedrijf te bornem. Vrouw baadt er boekhoudkantoor uit, man heeft er softwarebedrijf voor boekhoudkantoren. Niet veel thuis. Waren verliefd op het design van deze Casilda Lounge van Talenti. Moesten stevige parasol hebben voor schaduw. Veel wind.

Het design

Ze waren meteen verliefd op het design van de Casilda Loune van Talenti. Het ontwerp van de zetel lijkt naadloos over te gaan in het lijnenspel van de woning en het terras. Voor zonnige dagen zorgen we voor een stevige parasol die tegen een windstootje kan. De sofa was afgewerkt met dikke malse kussens met een zachte stof. De detailafwerking bestond uit hout en graniet.
Ritmisch en harmonisch design 4
Ritmisch en harmonisch design 3
Ritmisch en harmonisch design 2
Ritmisch en harmonisch design 1

Ontdek je
droominterieur
in
onze showroom

Jouw interieurdromen zijn even ook de onze. Ontdek de mogelijkheden voor jouw inrichting en bekijk onze designstukken in een stijlvolle setting tijdens een bezoek aan onze toonzaal.

Andere realisaties

Olen

Project V.D.H.

Exotische vakantie in je tuin – Project V.D.H.

Schilde

Restaurant Casello

Relaxen in stijl – Project Restaurant Casello – Tuinmeubelen