Geniet tijdens de Blue Days – van 6/11 tot 4/12 – van koele kortingen tot wel -30%

Raad en win een waardebon van € 1.500 geldig op Knoll

Project V.S.B.

Zonnebaden in Marbella

Decomundo ontwerpt en installeert binnen– en buiteninrichtingen op maat en vraag, zelfs in het buitenland. In Marbella bemeubelden we een zuiderse villa in Mediterraanse stijl. We decoreerden het zonnige terras met een stijlvolle zithoek. Ideaal om urenlang te zonnekloppen!

Zonnebaden in Marbella Before v2 Zonnebaden in Marbella 3D

De opdracht

In april 2019 kregen we de vraag van de familie VSB uit Schilde om een ontwerp te maken voor hun splinternieuwe villa in Marbella. Dat is uiteraard een project waar wij maar al te graag mee aan de slag gaan. Gezien de levering in Marbella moet gebeuren is het van uiterst belang dat de gekozen meubelen volledig in het totaalplaatje van de villa passen. Daarom hebben we eerst een 3D schets gemaakt van het ontwerp.

Het design

Nadat de familie ons een foto had bezorgd van het lege terras gingen we dus ijverig aan de slag met ontwerpen. We startten met een loungeset van Royal Botania aan de basis. Eronder komt een outdoor tapijt om contrast te bieden met de ruimte er rond en sluit tegelijkertijd mooi aan bij de kussenkleur van de lounge.

Afwerking

Afwerken doen we met 2 sfeerlampen in dezelfde stijl van de lounge, een opvallende loungestoel, kleurrijke poefjes, toffe tafeltjes en op maat gemaakte decoratiekussens. Iets verderop komen teak ligbedden, ook van Royal Botania, die mooi de curve van de rug vormen voor extra comfort, met ligkussens in dezelfde kleur als de kussens van de lounge.

De verplaatsing

De familie VSB was zeer tevreden met dit ontwerp en dus mochten we overgaan naar oplevering. Ze zouden er de zomer doorbrengen vanaf juli. Voor de grote stukken was dat op zich geen probleem, echter werden er ook kussens en poefen op maat besteld die enige productietijd vragen. Gelukkig hebben we mits een extra inspanning alles nét op tijd gekregen voor de reeds ingeplande levering. Deze levering hebben we trouwens met onze eigen mensen uitgevoerd alsook de installatie!
Zonnebaden in Marbella 4
Zonnebaden in Marbella - De opdracht
Zonnebaden in Marbella 2
Zonnebaden in Marbella

Ontdek je
droominterieur
in
onze showroom

Jouw interieurdromen zijn even ook de onze. Ontdek de mogelijkheden voor jouw inrichting en bekijk onze designstukken in een stijlvolle setting tijdens een bezoek aan onze toonzaal.

Andere realisaties

Liverpool, V.K.

Project K.L. – Liverpool

Prestigieus Penthouse

Ham

Project P.M.

Stijlvol ontspannen