Geniet tijdens de Blue Days – van 6/11 tot 4/12 – van koele kortingen tot wel -30%

Raad en win een waardebon van € 1.500 geldig op Knoll

Van De Velde Outdoor
te Keerbergen.

Zoek je Van De Velde Outdoor te Keerbergen? Helaas heeft deze mooie outdoor speciaalzaak na 50 knappe jaren voor goed de deuren gesloten. In samenspraak met de familie Van De Velde uit Keergbergen hebben wij besloten om deze pagina te schrijven en jullie te verwelkomen in onze winkel.

Welkom bij Decomundo.

Ben je op zoek naar tuinmeubelen en was Van De Velde Outdoor uit Keerbergen je vertrouwde winkel? Dan ontvangen we je met veel plezier bij Decomundo in Heist-op-den-Berg. De meeste collecties van Van De Velde Outdoor kan je namelijk bij ons ook in de winkel terugvinden en vroeger was er reeds een samenwerking tussen Konnie van de Velde en Decomundo.

Heb je meubelen aangekocht bij Van De Velde Outdoor in Keerbergen en ben je nu op zoek naar na-service? Voor de meeste merken zoals Royal Botania en Borek zijn wij het verdeelpunt voor de regio en helpen we jullie hier ook graag mee verder. Contacteer ons gerust voor meer info.

Naast een outdoor-afdeling beschikken wij ook over een interieur-afdeling, gespecialiseerd in designmeubelen voor je interieur. Zo kan je hier tafels, stoelen, loungesets en andere terugvinden van onder andere B&B Italia, Knoll, Molteni en andere. Kom eens langs!

Interieuradvies in Heist-op-den-Berg

3D visualisatie van je Outdoor

Vind je het moeilijk om je ruimte in te schatten? Welk formaat van tafel of zetel zou het besten passen in mijn Interieur? Past de kleur van mijn gordijnen wel bij de kleur van het tapijt of van de sofa? Gedaan met te piekeren over deze moeilijk vragen. Wij geven interieuradvies.

Onze interieurarchitecten maken een 2D- en 3D-plan van je interieur met realistische renders. Bezoek onze winkel in Heist-op-den-Berg en boek een afspraak met een van onze interieurarchitecten. We luisteren naar je verhaal, geven interieuradvies en werken samen jouw droominterieur uit.

Heb je een vraag?

Vragen over je nieuwe interieur? Onze interieurarchitecten helpen je graag verder.