Geniet tijdens de Blue Days – van 6/11 tot 4/12 – van koele kortingen tot wel -30%

Raad en win een waardebon van € 1.500 geldig op Knoll

Project A.I.

Verfijnde teak met warm karakter – Project A.I.


De opdracht

Het poolhouse en het terras van een moderne, strakke woning voorzien van kwaliteitsmeubels met een focus op de houten uitvoeringen. Het hele terras moest dezelfde sfeer uitademen: een high-end sfeer met dining –en relaxset. De ideale oplossing voor hardwerkende mensen die thuis graag even uitblazen en zonder zorgen genieten. Om hierin te voorzien, ontzorgden we onze klanten met een handige winterstockage.

Het design

Strak, sober en robuust, maar toch vooral tijdloos. We kozen voor een teak frame, zo gaven we de moderne villa een warm karakter met een gezellige tuin. Door voor hout te kiezen, legden we de link met de meubels van het interieur. We werkten verder af met kussens in een zachte linnen stof, om het gezelligheidsgevoel nog wat extra in de verf te zetten. Leuke praktische bonus: ze zijn minder vlekkengevoelig! Het geheel werd afgewerkt met een veelzijdige parasol op wielen die we matchen met de kleuren van de kussens.

Afwerking

We kozen bij dit concept voor de Zenhit collectie van Royal Botania: een teakhouten tafel, stoelen, loungezetel en ligbedden, voorzien van all-weather kussens. We bieden in deze case ook een jaarlijkse winterstockage aan en onderhouden de houten meubels.
Verfijnde teak met warm karakter 4
Verfijnde teak met warm karakter 2
Verfijnde-teak-met-warm-karakter10
Verfijnde teak met warm karakter 1

Ontdek je
droominterieur
in
onze showroom

Jouw interieurdromen zijn even ook de onze. Ontdek de mogelijkheden voor jouw inrichting en bekijk onze designstukken in een stijlvolle setting tijdens een bezoek aan onze toonzaal.

Andere realisaties

Bornem

Klant C.R

Ritmisch en harmonisch design – Project C.R. – Bornem

Westerlo

Project A.I.

Verfijnde teak met warm karakter – Project A.I.