SHOWROOM SALES TOT -50%

Royal Botania - Luxe meubelen outdoor

Royal Botania – Luxe meubelen outdoor

Luxe outdoor meubelen van Royal Botania zijn de perfecte tuinmeubelen voor wie op zoek is naar hoogwaardige en stijlvolle meubelen voor de tuin of terras. Royal Botania is een Belgisch bedrijf dat al sinds 1992 meubelen produceert van de allerhoogste kwaliteit.

Royal Botania Tuinmeubelen: exclusieve outdoor concepten van eigen bodem


Exclusieve Belgische tuinmeubelen voor liefhebbers van esthetische verfijning en comfort.

De meubelen van Royal Botania zijn gemaakt van de beste materialen, waaronder aluminium, roestvrij staal en hoogwaardig kunststof. Hierdoor zijn de meubelen niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsarm. De collectie van Royal Botania bestaat uit een breed scala aan meubelen, waaronder loungesets, dining sets, stoelen, tafels, hangmatten en parasols. Er is voor elk wat wils, van strak en modern tot klassiek en elegant. Zo is deze collectie niet alleen in de trend maar ook tijdloos.

Royal Botania design

Wat betreft design heeft Royal Botania een unieke en herkenbare stijl met strakke lijnen en een eenvoudige vormgeving, met als doel om harmonie en balans te creëren in de tuin of op het terras. Dit zorgt ervoor dat de meubelen niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel zitten. Als u op zoek bent naar luxe outdoor meubelen van de allerhoogste kwaliteit, dan bent u bij Royal Botania aan het juiste adres. Met de meubelen van Royal Botania kunt u jarenlang genieten van uw tuin of terras. Zij zijn de perfecte aanvulling voor een gezellige en comfortabele buitenruimte.

Tuinmeubelen Royal botania

Royal Botania tuinmeubelen zijn gemaakt van de beste materialen, zoals teakhout en aluminium, en zijn ontworpen met oog voor stijl en comfort. Onze collectie tuinmeubelen bevat een groot aantal verschillende producten, van loungesets tot eettafels, waardoor er voor elke tuin wel iets van buitenmeubels te vinden is. Kies voor Royal Botania tuinmeubelen voor de combinatie van comfort en design.

Oorsprong Royal Botania meubelen

Royal Botania vond zijn oorsprong in 1992 te Nijlen, België. Ze startte met het produceren en importeren van design tuinmeubelen, voornamelijk in teak. Toen al werd een sterke focus gelegd op comfort, kwaliteit en luxueus design. Door de jaren heen hebben ze hun collectie uitgebreid met andere materialen zoals RVS, Aluminium en Fibre. Vandaag de dag staat Royal Botania wereldwijd gekend voor hun luxueus design, uitzonderlijk comfort en uitstekende kwaliteit. M’n produceren veel in eigen productie, zo stelt Royal Botania wereldwijd 800 mensen tewerk waarvan 50 in België. Op deze manier garandeert Royal Botania de kwaliteit van de creatie, productie, distributie tot en met de after-sales-service.

Ga naar ons overzicht van Royal Botania tuinmeubelen Ga naar ons overzicht van Royal Botania parasols